Cégünkről

Cégünk 2017-ben alakult, családi és társasházak teljes körű kivitelezésével, felújításával foglalkozunk. A mai modern igényeket kielégítő lakások, házak építése egyaránt tevékenységi körünkbe tartozik. Az elmúlt években több sportlétesítmény és sportcélú épület kivitelezését végeztük, a legnagyobb ilyen területen működő megrendelőnk a Ferencvárosi Torna Club, amelynek népligeti sporttelepén állandó karbantartási feladatokat is ellátunk.

Több közbeszerzési eljáráson is sikerrel indultunk, valamint kiemelt állami beruházásokon is végeztünk alvállalkozói tevékenységeket.

Az időközben folyamatosan bővülő – tevékenységünkkel elégedett – megrendelőinknek köszönhetően a magántőkés beruházások és megrendelések száma is folyamatosan növekszik. Társaságunk elkötelezte magát, hogy az építőipari kivitelezés területén a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtsa, hogy ezáltal biztosított legyen megrendelőinek teljes elégedettsége. Ezt a szintet úgy érhetjük el, ha megértjük a megrendelőink, illetve a piac elvárásait és ezen igényekre következetesen és rugalmasan tudunk reagálni, valamint az anyagi lehetőségeink figyelembevételével fejlesztjük a tárgyi és személyi erőforrásainkat, szem előtt tartva a törvényi és jogi szabályok, valamint a szabványok elvárásait.

Szervezetünk fontosnak tartja a munkatársak szakmai véleményét, ezért bevonjuk őket a tényeken alapuló döntéshozatalokba, valamint lehetőséget biztosítunk arra, hogy minden munkatársunk tudása legjavát adja és képességeit teljeskörűen kamatoztassa.

A profilunkkal megcélzott piaci szegmens megtartása és kiterjesztése érdekében folyamatosan gondoskodunk munkatársaink képzéséről, figyelembe véve a szervezet stratégiáját és céljait.

Tehát mindent összefoglalva fő célunk a jelen megrendelői kör megtartása és növelése mellett, a lehető legmagasabb szintű minőségi szolgáltatás nyújtása, valamint megrendelőink elnyert bizalmának hosszútávon történő megtartása.

A Groupama Biztosítóval fennálló Építési- és szerelésbiztosításunk kiterjed valamennyi általunk és alvállalkozóink által folytatott munkavégzésre.